BINGO !
 
In ons café organiseren we tijdens de wintermaanden maandelijks op donderdagavond een leuke bingo avond. We beginnen om 19.00 uur!
Tegen betaling van uw bingo-kaarten en uw consumptie(s) speelt u dan mee voor leuke prijzen en heeft u natuurlijk een gezellige avond.
We spelen altijd 10 rondes en elke ronde kost 1 euro. Dus u heeft een heel boekje voor €10,- en daar speelt u 10 rondes voor mee.
 
Zou u dit leuk vinden? Dan willen we u vragen dit aan ons kenbaar te maken door even een mailtje te sturen of een bericht achter te laten op het gastenboek van deze website.
Zodra de nieuwe data bekend zijn zullen we die hier plaatsen en op al onze socials.
 


PEELPEUZELEN ZOMER-EDITIE.

We doen dit zomer-seizoen ook weer mee met de peelpeuzel actie van de VVV. U koopt een peuzelboekje bij de VVV voor €15,- euro en hier zitten 10 peuzelbonnetjes in. Voor zo'n peuzeltje krijgt u bij de aangesloten bedrijven een leuk passend gerechtje.
 
Bij ons zijn dit deze zomer 2 kroketten met brood en mosterd! Heerlijk om lekker tijdens de wandeling door onze mooie natuur even te lunchen of gewoon omdat je er zin in hebt natuurlijk! Hoe lekker kun je het hebben?
 
Trouwens, dit gerecht is bij ons ook gewoon te bestellen als u geen peuzelbonnetjes heeft.
Dan kost een dergelijke lunch €4.50.