BINGO !
 
In ons café organiseren we maandelijks op donderdagavond een leuke bingo avond. De komende datum is 09 Januari aanstaande en we beginnen om 19.00 uur!
Tegen betaling van uw bingo-kaarten en uw consumptie(s) speelt u dan mee voor leuke prijzen en heeft u natuurlijk een gezellige avond.
We spelen altijd 10 rondes en elke ronde kost 1 euro. Dus u heeft een heel boekje voor €10,- en daar speelt u 10 rondes voor mee.
 
Zou u dit leuk vinden? Dan willen we u vragen dit aan ons kenbaar te maken door even een mailtje te sturen of een bericht achter te laten op het gastenboek van deze website.
 


PEELSNEUKELEN WINTER-EDITIE.

We doen dit winter-seizoen ook weer mee met de peelsneukel actie van de VVV. U koopt een sneukelboekje bij de VVV voor €15,- euro en hier zitten 10 sneukelbonnetjes in. Voor zo'n sneukeltje krijgt u bij de aangesloten bedrijven een leuk passend gerechtje.
 
Bij ons zijn dit deze winter poffertjes! Een portie van 12 stuks, natuurlijk met echter roomboter en een topping van poedersuiker. Hoe lekker kun je het hebben?
 
Trouwens, de poffertjes zijn bij ons ook gewoon te bestellen als u geen sneukelbonnetjes heeft.
Dan kost een dergelijk portie €3.50.